Leta i den här bloggen

tisdag 2 april 2013

Kitty


Jag hoppas att ni alla haft en glad påsk, för det har inte vi haft... Våran lilla Kitty blev sjuk under helgen, hon började kräkas och slutade äta. Nu ligger hon med dropp hos veterinären på observation. Förmodligen har hon fått i sej nåt (t.ex. en gigantisk hårboll) som satte stopp i tarmen. När katter blir sjuka så klarar dom sej inte länge utan mat och vatten innan de inre organen börjar ta skada, främst levern. Men blodprovet visade inga dåliga levervärden, eller något annat farligt, än så länge. Veterinären trodde att det fanns goda chanser för Kitty att klara sej.

Till saken hör att Kitty fyller 11 år denna sommar, och som ungkatt hade hon mycket problem med tarmen. De sa att hon hade nedsatt tarmfunktion och vi fick åka till veterinären titt som tätt. Sedan bytte vi till ett riktigt bra foder och hon har varit frisk sedan dess. Tills nu. Ingen trodde att Kitty skulle bli särskilt gammal, hennes mamma blev bara 3-4 år. Men jag vill ju ha henne i många år till!
5 kommentarer:

 1. Stakkars lille, nydelige Kitty, håper hun blir frisk fort!!

  SvaraRadera
 2. Men lilla gullekissen! =(
  Hoppas att hon blir bra igen! ♥ Kram

  SvaraRadera
 3. Hon ska leva i många år till har jag bestämt...lilla söta Kitty - hon är verkligen en liten söt dunboll (fast katt ) saknar hennes mjuka jamande (jämfört med hennes systers något hårdare klang! Förövrigt så ligger hennes syster och sover och laddar för sin jamkonsert i natt, jag är säker på att hon saknar Kitty!) Snart är hon hemma igen....kraaaaaam

  SvaraRadera
 4. Kram, kram och åter kram!! Det är så himla trist då ens djur är sjuka, hoppas de hittar felet fort så hon får komma hem.
  Ha en underbar dag!!

  SvaraRadera

 5. http://vindsromantik.blogspot.se/

  Hoppas Kitty har kommit hem, och att allt har gått bra. Förstår att det är en älskad vän, pussa henne på nosen fr mej.

  Önska dej underbara dagar
  Kram Maggan

  SvaraRadera